NovostiCrvena zvezda očekivano najbolja u dve generacije

Nekoliko sezona unazad nismo imali prilike da u okviru Đak sport Lige budućih šampiona gledamo na delu klince našeg najvećeg kluba. Ove godine su dve najmlađe generacije, 2013. i 2014. godišta, uzele učešće u našoj ligi i prema očekivanju sasvim zasluženo slavili u obe konkurenciji. Za sve ekipe ove deve generacije svakako će biti uzbudljivo odmeravati svage sa "crveno- belima" tokom Republičkog finala na Zlatiboru, od 27. do 29. maja.

Što se tiče najmađih, klase 2014, njih je do zlata predvodio talentovani strateg Marko Milić, koji je s istom ekipom stigao do srebra i na velikom međunarodnom turniru u Umagu. U Đak sport Ligi budućih šampiona izabranici trenera Milića završili su sezonu sa svim upisanim pobedama, spremni da u tom modu nastave i tokom velikog Republičkog finala.

Godinu dana stariji klinci sa stadiona "Rajko Mitić", koje predvodi mladi, ali već iskusni i dokazani stručnjak, Ognjen Purić, često su igrali u kombinovanom i "šarenolikom" sastavu, pa su oni do trijumfa i pehara stigli s 11 pobeda, remijem i dva poraza. Rekli bismo da si klici trenera Purića i asistenta Gorana Stokića, pravu snagu i umeće pokazali takođe na turniru u Umagu, kada su "crveno- beli" s ubedljivih 6:1 bukvalno "počistili" u finalu nikog drugog do veliki Juventus!

Svaka čast klincima Crvene zvezde, pre svega na fer igri, lepom ponašanju i druženju s rivalima, a onda i na fenomenalnoj igri, u nadi da se i naredne sezone družimo u okviru Đak sport Lige budućih šampiona.