NovostiDonacija Meridian fondacije za Ligu budućih šampiona!

Ponosni smo što je u okviru kampanje delovanja društvene orgovornosti kompanija Meridianbet tokom finalnog turnira kvalifikacija za košarkašku FIBA Ligu šampiona prepoznala i značaj Lige budućih šampiona! Hvala za donaciju koja će biti iskorišćenja za unapređenje kvaliteta takmičenja naših budućih šampiona i šampionki ????????????

KADA KOŠARKA I HUMANOST POSTANU JEDNO:
Kompanija Meridian na FIBA turniru donirala pola miliona dinara!

Domaća kompanija Meridian važi za regionalnog lidera u industriji igara na sreću, ali već dugi niz godina imamo priliku da posmatramo, a u nekima i učestvujemo, brojne humanitarne akcije, koje pokazuju da je ova kuća i lider u humanosti i solidarnosti.
Ovog puta ova kompanija spojila je sport i jumanost i na Meridian kvalifikacionom turniru za FIBA Ligu šampiona nagradila najbolje, a pomogla onima kojima je to bilo najpotrebnije.
Naime, hala “Aeksandar Nikolić” ugostila je pet inostranih košarkaški ekipa na ovom turniru, kao i FMP Meridian, a timovi su se borili za ulazak u košarkašku Ligu šampiona. Tim povodom organizovana je i humanitarna akcija, tokom koje je donirano 500.000 dinara.
Prva donacija otišla je u ruke Opštine Kikinde, odnosno Društvu MNRO “Čigra”, dok je drugi ček na 100.000 dinara pripao Opštini Zemun, odnosno školi za slepu i slabovidu decu “Veljko Ramadanović”. Dakle, u prave ruke.
Drugog dana Meridian kvalifikacionog turnira uživali smo u dve utakmice, a nakon proglašenja MVP-ja Meridian je uručio još dve donacije - Ligi budućih šampiona, koji su nam i te kako potrebni, ako želimo da Srbija ostane zemlja sporta.
U nedelju smo gledali i veliko finale, nažalost domaći nim nije slavio, ali nekada je solidarnost i humanost važnija od rezultata. Kompanija Meridian i Opština Gračanica sa Kosova i Metohije nastavile su sjajnu saradnju, te je poslednja donacija uručena upravo Gračanici.
Ispred kompanije Meridian govorio je gospodin Damjan Stamenković, koji je istakao značaj ove, kao i brojnih drugih akcija.
“Godinama unazad trudimo se da reagujemo onda kada je reakcija potrebna i da pomognemo onima kojima je pomoć neophodna. Tako je bilo i ovog puta, prepoznali smo momenat i odlučili da kroz košarku i nove donacije još jednom podsetimo ljude zašto je važno da budemo humani i solidarni. Svakako, u istom smeru ćemo i nastaviti, mnogo je onih kojima je pomoć zaista potrebna”, rekao je gospodin Stamenković.
Dakle, to je ukupno 500.000 dinara donirano tokom Meridian kvalifikacionog turnira za Ligu šampiona.